Тағамның тұзы басым болғанда не істеу керек?

+1 дауыс
11.7k қаралым
Тағамның тұзы басым болғанда не істеу керек? Қандай амал қолданса болады?
Жалпы сұрақ

10 жауап

+2 дауыс
Үстіне қайнаған су құйып, тағы да біраз пісіру керек...
Сосын жартысын итке бересің)
1 спам
–1 дауыс
cу куй оган болмай жатса шекер салу керек_)))))))))))
1 спам
0 дауыс
Көзді жұмып қойып жеу керек! Студент болып көрмеген екенсің)))
–1 дауыс
1 қасық артық тұз салсаң бір пиала шекер сал атала болады
Белгісіз
атала . . . ?
ия, кәдімгі сиырға беретін атала бар ғой
+1 дауыс
үстінен су құйып жібер
Белгісіз
+1 дауыс
Егер тағам сұйық болса, мөлшермен қайнаған су құйған дұрыс
+2 дауыс
Ұят екен қыздар мына сұраққа жауап бере алмаса, егер астың тұзы көп болса кішкене дәкеге күріш орап қазанға салып қой күріш тұзды тартып алады немесе күріш орнына ұн салып қойсада болады.
0 дауыс
surak-zhauap.kz сайтына кіру керек.
Белгісіз
0 дауыс
су құйсай су су су су
Белгісіз
0 дауыс
Шикі картопты үлкен-үлкен етіп турап салып қойыңыз,тұзды бойына сіңіріп алады.Сұйық тағам болса қайнаған су құйыңыз.
Рахмет көп көп!
127,728 сұрақ
322,341 жауап
153,210 пікір
72,716 қолданушы