Тауық етiн маринадтайын деп едім. Қанша уакыт тұрғаны дұрыс және қандай қоспалармен маринадтаймын?

0 дауыс
560 қаралым
Кешкi асқа тез арада дайындайын деп ем.Менде майонез, сарымсақ, дәмдеуiш, қара бұрыш, кетчуп бар.Қалай маринадтаудын жолын жазсаңыздар.Одан соң қанша уакыт тұру керек? кейiннен қасына картоп турап пешке қойсам деп едiм, барiн фальгаға салып, бiрге пiсiрген дұрыс па?
Жалпы сұрақ

1 жауап

0 дауыс
Жақсы жауап
Тәбетті шақыратын сұрақ.Мен әсіресе осы тағамды жақсы көремін.Ең жақсы көретін асым тауық.Сізге

қарап шығыңыз....
менiн соткаммен корiнбей жатыр, мумкiн озiнiз жазарсыз.
уйде анамнын жасау әдісі бойынша жазамын:
1мойезнезді солайымен 1стаканға құйып аласызда устіне 5-6ченокті теркадан өткізесіз,сосын қара бұрышты қосасыз және арнайы тауыққа арналған приправалар қосыңыз сосын укропты майдалап турап қосасыз да барин араластырасыз және лимон шырынын тамызасыз.Сосын оны тауықтың барлық жеріне жағып шығасыз.Сосын салқын жерге шығарып тастаңыз да 15-20минуттан кейін духовкаға салып жіберіңіз
127,728 сұрақ
322,342 жауап
153,210 пікір
72,716 қолданушы